MultiTexPro®

Multifunctionele naadloze wandbekleding: egaliserend, akoestisch en isolerend.

Op werkdagen voor 13:00u besteld, binnen 12-15 werkdagen geleverd.

Plus- en minpunten
Volgens onze productspecialisten: 
+Kamerhoge wandbekleding, tot 2,90 x 12 meter uit één stuk
+Egaliseert tot 4 mm, dus ideaal voor oneffen wanden
+Draagt bij aan een betere akoestiek
+Isolerende werking door de dikte van het materiaal
+Dankzij printtechniek op waterbasis is de print geurloos
+Brandvertragend, dus geschikt voor openbare ruimtes
 –Ondergrond moet effen van kleur zijn om kleurverschil te mijden

Dit product is beschikbaar met Motiflow patronen!
Naast een eigen ontwerp kun je dit product ook bestellen met één van de 20.000 designs van Motiflow. Zoek een patroon naar wens uit via de online catalogus van Motiflow. 
Categorieën: ,

Beschrijving

MultiTexPro® wandbekleding biedt jou een fantastische verkoopkans. Nooit eerder werkte een wandbekleding egaliserend, isolerend én geluiddempend! Deze unieke eigenschappen maken van MultiTexPro® een innovatie waarmee jij je onderscheid van concurrenten die traditionele wandbekleding verkopen. Nieuwsgierig? Vraag hier jouw sample aan. 
Egaliseert oneffenheden
Oneffenheden tot 4 mm op de muur werk je feilloos weg. MultiTexPro is geschikt voor vrijwel alle ondergronden zoals gips, een stenen muur of hout. Het egaliseert oneffenheden groter dan 4 mm, maar vult bijvoorbeeld gleuven of gipsovergangen niet op, deze dienen eerst grof uitgevlakt te worden. Download hier een overzicht met alle geschikte ondergronden.
Verbetert de akoestiek
MultiTexPro absorbeert en isoleert geluidsgolven. Elke ruimte gaat erop vooruit als het er rustiger klinkt. Meten is weten! Daarom voerde een gecertificeerd bedrijf een onderzoek uit zodat jij precies weet wat MultiTexPro bijdraagt aan de akoestiek. In de tabel zie je de absorptiewaarde per geluidsfrequentie: hoe hoger de lijn, hoe beter MultiTexPro deze frequentie absorbeert. 
 

Goed om te weten: een absorptiewaarde is verdeeld tussen 0 en 1. Waarde 0 is vergelijkbaar met een ruimte waar geen geluidsoplossingen staan en het dus erg galmt. Waarde 1 is het beste: deze waarde kun je vergelijken met een open raam waar al het geluid in verdwijnt.

MultiTexPro® isoleert 
Door de dikte van het materiaal dekt MultiTexPro de wanden af waardoor warme lucht langer in de ruimte blijft hangen en de koude lucht buiten blijft. In de zomer houd je juist de warmte buiten en de koude lucht binnen. Beter voor je energierekening dus.
Helemaal in jouw unieke stijl 
Ontwerp de wandbekleding met jouw favoriete print, foto of patroon. MultiTexPro® wordt haarscherp geprint in krachtige kleuren. Je plakt de kamerhoge wandbekleding naadloos op de muur, zo past het perfect in elke ruimte! We adviseren je om rondom 5 cm extra te bestellen, omdat een vloer of plafond nooit helemaal recht loopt.
Moet je een grotere ruimte plakken dan het maximale formaat? Kijk dan eens naar onze alternatieven 
Met deze tips plak jij MultiTexPro als een eindbaas
Pak een schaar of mes, rakel, lijm, behangroller en pen of potlood. Vervolgens plak je in zes stappen MultiTexPro op de muur. 
Onze tip: tijdens het snijden kunnen er zwarte korreltjes vrijkomen, deze kun je opzuigen of opvegen. Verwijder deze niet nat. We raden af om witte prints te bestellen: de zwarte korreltjes kunnen namelijk zichtbaar zijn. 
Specificaties
 • Materiaal: 3 laags polyester
 • Gewicht: 710 gr./m2
 • BrandcertificaatEN-13501: C-s1, d1
 • Printtechniek: Sublimatie
 • Lichtechtheid: 6-7 (op schaal van 1 tot 8)
 • Minimaal formaat: 20 x 20 cm
 • Maximaal formaat uit één stuk: 290 x 1200 cm. Tip: We raden aan om het behang in één geheel te bestellen met rondom 5 cm extra. Zo krijg je een geheel en optimaal resultaat.
 • Afwerking: Snijden
 • Binnen/buiten: Binnen
 • Waterafstotend: Nee
 • Translucent: Nee. Tip: zorg ervoor dat de ondergrond effen van kleur is, dit voorkomt kleurverschil.
 • Akoestische waarde: 0,25 aw
 • Geurloos: Ja
 • Egaliserend: Ja tot 4 mm
 • Extra: MultiTexPro is niet bestand tegen bleekhoudende middelen, deze breken namelijk kleurpigmenten af. Tijdens het snijden kunnen er zwarte korreltjes vrijkomen, deze kunnen opgezogen worden met een stofzuiger of opgeveegd met een veger en blik. Deze kunnen niet nat verwijderd worden. We raden af om blanco / witte bestanden te bestellen. Hier kunnen de zwarte korreltjes wel zichtbaar blijven.
 • Tip: We raden aan om het materiaal 24u van te voren in de ruimte te laten acclimatiseren, voordat je begint met monteren.
 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “MultiTexPro®” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *