Textieldoek met frame Empty Highway

Dit textieldoek van een typisch Amerikaanse Highway wordt voor jou geprint op een peesdoek van Decostof en volledig gemonteerd geleverd in een zwart frame. Dit doek is te bestellen in 8 formaten.

Beschrijving

Dit textieldoek met frame wordt volledig gemonteerd geleverd. Je hoeft het frame alleen aan de wand te hangen.
Textieldoek met hoogwaardige print
Het textieldoek maken we van Dekostof. Het materiaal kenmerkt zich door krachtige kleuren, een matte uitstraling en is bij uitstek geschikt voor binnen toepassingen. Het soepele polyester doek heeft een fijne structuur en absorbeert het licht, in plaats van het te weerkaatsen. Zo is de print altijd zichtbaar.
Ophangen en klaar
Het textielframe wordt volledig gemonteerd geleverd. Je krijgt standaard muurplaatjes meegeleverd. Hiermee hang je het frame eenvoudig op. Schroeven en pluggen worden niet meegeleverd.
Verwisselbare doek
Uitgekeken op de print? Geen probleem! Het doek kun je eenvoudig verwisselen. Bestel een nieuw doek van Dekostof en geef het geheel een nieuwe uitstraling. Een nieuw doek bestel je eenvoudig bij het artikel Peesdoek. Ook een ander formaat frame behoort tot de mogelijkheden. Bestel dan een los textielframe in combinatie met een peesdoek met een eigen foto of met een los peesdoek naar keuze.
Specificaties
  • Type: Zonder verlichting
  • Materiaal: Aluminium
  • Dikte: 27 mm
  • Kleur: Zwart
  • Materiaal doek: Dekostof
  • Binnen/buiten: Binnen

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textieldoek met frame Empty Highway” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *