Verzenden en Retour

Verzenden

We bezorgen jouw bestelling in Nederland, Oostenrijk, België, Duitsland, Denemarken, Spanje, Finland, Frankrijk, Ierland, Italië, Luxemburg en Zweden. Wil je een pakket sturen naar een ander land die niet in deze lijst staat? Neem dan contact met ons op. We kijken graag met je mee voor de mogelijkheden.

Verzendkosten binnen Nederland bedragen € 7,50. Bij een ordergrootte boven de € 150,- vervallen de verzendkosten.

De verzendkosten naar de andere landen worden zichtbaar zodra het verzendadres is ingevuld op de afrekenpagina.

 

 

 

Retour

Voor 72-uurs leveringen heb je maximaal een uur om de bestelling te annuleren. Annuleren is mogelijk totdat deze in productie is. Voor 24 en 48-uurs levering is deze optie er helaas niet. Waarom? Deze bestellingen produceren we zo snel mogelijk produceren om jou de korte levertijd te kunnen garanderen.

Heb je jouw order ontvangen en ben je onverhoopt toch niet tevreden met het product? Dat vinden wij erg vervelend. Neem dan even contact op met info@livingprints.nl. Producten met persoonlijke een print of foto kunnen helaas niet geretourneerd worden. Mocht het product niet aan alle kwaliteitseisen voldoen, neem dan gerust contact op.

De kosten voor retourzendingen zijn voor de klant. Indien het gaat om een schade of ander mankement, dan ontvangt u van ons een retourlabel.

Stuur nooit zonder contact te hebben gehad met Living Prints uw order retour. De kans bestaat dan dat het niet goed afgehandeld kan worden en kunnen wij het betreffende bedrag niet terugstorten op uw rekening.