Wandbekleding naadloos

Met de juiste wandbekleding is in elke ruimte de gewenste sfeer te creëren. Met dit naadloos fotobehang kun je een thema of bepaalde stijl aan de ruimte geven, door middel van een eigen foto, afbeelding of één van de beschikbare motiflow patronen. Diverse ruimtes, zoals je woonkamer, kantoor of restaurant tover je in een mum van tijd om. Met MultiTexPro kunnen muren geëgaliseerd of geisoleerd worden en zal ook direct de akoestiek van de ruimte verbeteren. Voor elke sfeer, situatie of probleem is met één van deze 5 soorten wandbekleding de juiste oplossing te vinden.

Het naadloos fotobehang is naadloos en scheur- en krasvrij. Dit maakt het aanbrengen van het behang eenvoudiger dan papieren behang. Daarnaast is het behang afwasbaar met een vochtige doek.

Op zoek naar een bepaalde uitstraling, onderwerp of foto? Neem gerust contact op met Living Prints! Wij hebben de beschikbaarheid over een grote hoeveelheid foto’s en afbeeldingen. Wij gaan geheel vrijblijvend voor jou op zoek naar jouw gewenste foto of sfeer. Informeer ook naar de mogelijkheden om een foto of afbeelding aan te passen. Bijvoorbeeld een naam op de wandbekleding voor op de kinderkamer, of een kleur in het fotobehang aanpassen is in de meeste gevallen gewoon mogelijk. Zo wordt jouw wandbekleding 100% uniek!!

Airtex naadloos fotobehang

Airtex®

Naadloos behang van polyester met PVC coating                 

Levertijd: 1-2 werkdagen

MultiTexPro®

Multifunctioneel naadloos behang: egaliserend, akoestisch en isolerend

Levertijd: 10-15 werkdagen

WallTexPro®

Naad- en geurloze wandbekleding van 100% polyester                            

Levertijd: 3-5 werkdagen

SanoTex

Naadloos behang van polyester met PVC-vrije coating         

Levertijd: 3-5 werkdagen

Basicwall

Extra voordelig naadloos behang van polyester met PVC coating.             

Levertijd: 1-2 werkdagen