Wat is Motiflow?

Motiflow is een platform waar ontwerpers hun designs aanbieden aan mogelijke gebruikers. Dit platform is vergelijkbaar met bijvoorbeeld platformen als Shutterstock en Pixabay voor het aanbieden van foto’s, afbeeldingen en vectoren. Het verschil is dat je voor het gebruik van de patronen van Motiflow geen abonnement hoeft te hebben. Via de site van Living Prints betaal je een kleine bijdrage voor de ontwerper van het door jou gekozen design. Deze bijdrage is direct in de prijs inbegrepen, dus geen onaangename verrassingen.

De keuze is heel erg gevarieerd. Tussen de retro ontwerpen, zijn ook heel veel moderne, kleurrijke, bescheiden of juist opvallende ontwerpen te vinden. Hierboven een kleine greep uit de collectie.

Hoe werkt het?

Geef in het bestelproces “Samenstellen” aan dat je gebruik wilt maken van een patroon van het Motiflow-platform. Indien deze optie niet wordt gegeven, dan is het voor dit product helaas niet mogelijk gebruik te maken van deze patronen.

Klik in de winkelwagen op “Kies Patroon” bij het betreffende product. Op basis van categorieën zijn de patronen ingedeeld. Het is aan te raden om eerst op de website van Motiflow een patroon uit te zoeken. Klik op het patroon om een indruk te krijgen hoe het eruit ziet op 50 cm2, 100 cm2 en 150 cm2. Zo kun je de keuze voor afwerking beter afstemmen bij het betreffende patroon. Bij “Patroon kiezen” zoek je dan het patroon erbij. Mocht je deze niet eenvoudig terug kunnen vinden, dan kun je ook de naam en het ID nummer van het patroon mailen naar Support@LivingPrints.nl. Vermeld hierbij ook je naam en ordernummer.