Akoestiek verbeteren?

Geluid dempen kan ook op een stijlvolle manier én goedkoop!!

De akoestiek verbeteren op kantoor, je huiskamer of in een restaurant was nog nooit zo eenvoudig én goedkoop! Met akoestische behang, wand- en plafondpanelen en wandkleden, voorzien van een persoonlijke print, creëer je ook nog eens helemaal jouw eigen stijl! Het materiaal dat hiervoor wordt gebruikt absorbeert en isoleert geluidsgolven. Elke ruimte gaat erop vooruit als de akoestiek verbetert en het er rustiger klinkt. Door de verschillende mogelijkheden is er voor elke ruimte of situatie wel een oplossing, ook voor een goedkope akoestische verbetering.

Akoestiek verbeteren

Is SPORTIEF jouw stijl?

Is SPORTIEF helemaal jouw stijl? Kies dan een mooie actiefoto en bekleed een muur in bijvoorbeeld de sportkantine of misschien jouw slaapkamer met het MultiTexPro® behang . Dit behang verbetert de akoestiek, isoleert en egaliseert de muur.

Of juist SFEERVOL?

Of is jouw stijl juist SFEERVOL? Vooral warme kleuren zullen voor jou dan van groot belang zijn. Creëer met een wandkleed of met akoestische panelen een ruimte met een warme uitstraling. Niemand zal eraan afzien dat deze panelen of dit wandkleed ook een praktische functie heeft.

AcousticPro-hexagons-1.jpg

STOER of LIEF?

STOER of juist LIEF? Onder andere het behang MultiTexPro® is zeer geschikt voor de kinderkamer. Het behang is krasvast en alle kinderdromen worden met heldere kleuren op de muren afgebeeld.

Gewoon behoefte aan RUST!

Maak een hoge kantoorruimte LAAG met de plafondpanelen van Living Prints. Door het geluidsdempende materiaal zal de akoestiek dusdanig verbeteren, waardoor er minder overlast zal zijn van achtergrondgeluiden en pratende collega’s. Op verschillende manieren kun je de akoestiek goedkoop verbeteren.

Akoestiek verbeteren plafond

Liever persoonlijk advies?