Gratis opmaak service

Gratis verzending binnen Nederland vanaf € 50,-

Akoestische oplossingen

Een gepersonaliseerd interieur:

Living Prints geeft elke ruimte een unieke beleving!

Een interieur personaliseren, hoe doen wij dat? Bij Living Prints heb je de mogelijkheid om elke denkbare sfeer of uitstraling te creëren door het gebruik van eigen of door ons geleverde afbeeldingen en foto’s. Dit in combinatie met de grote keuze uit verschillende materialen wordt elke ruimte een unieke beleving!

Pak dit groots aan door een complete wand te bekleden met een naadloos behang, geprint met de afbeelding of foto van jouw keuze. Of ben je juist op zoek naar de laatste finishing touch in de vorm van een wandkleed, hexagons, kussens of een vloerkleed.

Breng daarnaast binnen naar buiten door middel van onze tuinposters, zitzakken en kussens voor buiten.

Living Prints houdt ook rekening met praktische oplossingen, zoals het verbeteren van de akoestiek in jouw ruimte. Wist je dat niet alleen gordijnen akoestische problemen kunnen oplossen? Kijk eens naar de mogelijkheden met akoestische wand- of plafondpanelen of behang. Helemaal in jouw stijl!

Zit de oplossing voor jouw interieur er nog niet helemaal tussen en ben je op zoek naar een ontwerp op maat? Neem dan contact met ons op of vraag een offerte aan via het contactformulier.

Gepersonaliseerde decoratie voor binnen en voor buiten

WallTexPro naadloze wandbekleding

Of voor vloer, wand en plafond

Gepersonaliseerd interieur voor huis, kantoor en horeca

Akoestiek verbeteren

Keuze uit heel veel duurzame materialen

Of je nu op zoek bent naar iets voor binnen, buiten, aan de muur, op de grond of aan het plafond. Voor elk gepersonaliseerd interieur heeft Living Prints de mooiste en meest geschikte materialen verzameld. 
Voor de inrichting van een kantoor of een horecagelegenheid zijn mogelijk brandcertificaten vereist. Deze zijn op aanvraag beschikbaar voor bepaalde materialen. 
Een gehorige ruimte? Kijk dan eens bij onze akoestische oplossingen. Op een eigen en originele manier wordt de akoestiek van jouw ruimte weer optimaal!